Algemene voorwaarden

Deze algemene voorwaarden zijn van toepassing op elke order tenzij anders overeengekomen. By Siri heeft te allen tijde het recht om haar algemene voorwaarden aan te passen of te wijzigen. Door een bestelling te plaatsen ga je automatisch akkoord met de algemene voorwaarden.

Verzending

Zodra wij je betaling hebben ontvangen zullen we je bestelling z.s.m. op de post doen. We streven naar verzending binnen 48 uur. Je bestelling zal worden verzonden met Post NL en wordt zorgvuldig verpakt in een envolop met beschermende functie. Bovendien wordt je sieraad ook nog eens verpakt in een mooie cadeauverpakking.

By Siri levert haar producten alleen in Nederland en de verzending voor alle bestellingen die door de brievenbus passen is gratis. Indien je een grote order plaatst zal By Siri je informeren over de kosten voor het verzenden van je bestelling.

Ruilen & Retourneren

Onze producten mogen tot 14 dagen na ontvangst nog geruild en geretourneerd worden mits ze in goede staat zijn, ongedragen en in de originele verpakkingsmaterialen worden teruggezonden. By Siri heeft het recht je retourzending te weigeren wanneer er reden is aan te nemen dat de producten gedragen zijn of door toedoen van de koper zijn beschadigd. De kosten voor het retourneren zijn voor eigen rekening en worden niet door By Siri vergoed. Producten die speciaal voor jou zijn ontworpen of op maat zijn gemaakt kunnen niet meer geruild of geretourneerd worden.

Indien je een artikel wilt retourneren laat dit dan allereerst even weten aan By Siri via het contactformulier. Het retour pakket kan vervolgens verzonden worden naar Verlengde Nieuwstraat 135, 3011 GX Rotterdam t.a.v. By Siri. Vergeet hierbij niet je naam en factuurnummer te vermelden.

Betalingsmogelijkheden
By Siri biedt de volgende betaalmogelijkheden:

  • iDEAL
  • Paypal

Alle prijzen die op de website vermeld staan zijn in Euro (€) en zijn inclusief 21% BTW. By Siri heeft te allen tijde het recht haar prijzen aan te passen.

Garantie

Vanaf de aankoop datum ontvang je drie maanden garantie op de door jou aangeschafte artikelen. Je aankoopbevestiging geldt dan ook als garantiebewijs. Wanneer je ondanks de zorgvuldige verzending een atrikel beschadigd ontvangen hebt dien je By Siri hiervan z.s.m. op de hoogte te stellen. Garantie geldt niet in de volgende gevallen:

  • Natuurlijke slijtage door het dragen van de sieraden
  • Slijtage of verkleuring door contact met make-up, lotion, parfum of haarlak
  • Verkleuring of afgeven door contact met water
  • Schade door het niet juist behandelen van de sieraden